.

Božićni koncert "Viteških akorda"

13 Prosinac 2015

Svim svojim sugrađanima poznati mješoviti pjevački ansambl „Viteški akordi“ iz Viteza, u subotu su priredili lijepi predblagdanski glazbeni ugođaj – Božićni koncert.

 


Koncert u povodu božićnih blagdana „Viteških akorda“ je tradicionalan i održava se redovito u župnoj crkvi sv. Jurja koja je ovaj put bila iznimno popunjena. A to i ne ćudi je Vitežani vole svoje „akorde“, ansambl s osamnaestogodišnjom tradicijom, poznatog i priznatog diljem BiH, s već ustaljenim epitetom srednjobosanskog glazbenog brenda.


U prekrasnom predbožićnom ozračju lijepe viteške župne crkve, ansambl je izvodio popularne božićne pjesme. Koncert je počeo pjesmom „Tiha noć“, a završio je, uz gromoglasni i dugotrajni pljesak koji je članove ansambla „tjerao“ ponovo na scenu, „Narodi nam se Kralj nebeski“. A ovu popularnu pjesmu skupa s članovima ansambla pjevali su i svi prisutni.


Prigodnim riječima okupljenim župljanima i izvođačima obratio se viteški župnik, fra Marko Kepić, uputivši posebnu zahvalu prof. Olgici Krezić, osnivačici i voditeljici ansambla koji već godinama, svojim nastupima, uljepšava i obogaćuje predblagdansko uskrsno i božićno vrijeme. /vitez.info/

 

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa