.

"Božić u Travniku"

13 Prosinac 2015

Hrvatski kulturni centar "Nova Bila" je izrastao u prepoznatljivu kulturnu ustanovu, ne samo na području općine Travnik, već i šire.

 

Veliki ugled imaju zahvaljujući realizaciji niza aktivnosti kao što su poticanje, ravnanje i promicanje glazbene djelatnosti;  organiziranje kazališnih i glazbeno-scenskih priredbi; organiziranje kulturnih skupova i izložbi; izdavanje audio i video zapisa; prikazivanje filmova i organiziranje savjetovanja, predavanja, seminara i tribina. 

Sukladno tradiciji, Hrvatski kulturni centar "Nova Bila" će i ove godine  organizirati božićni koncert "Božić u Travniku" 18.12.2015. godine sa početkom u 20 sati  u  Centru za kulturu općine Travnik. Navedeni koncert je jedan od najznačajnijih glazbenih priredbi u Travniku, a ujedno će predstavljati i završnicu manifestacije "Božićna čarolija" koja se prvi put organizira u Travniku ove godine.

Na koncertu nastupaju Gradski harmonikaški orkestar "HKUD Dinara" iz Livna, Limena glazba "Lašva" Nova Bila, Zbor Srednje glazbene škole Jakova Gotovca Novi Travnik, vokalni sastav "Lašvanske dive" te Mješoviti zbor "Lampoši.

Koncertu "Božić u Travniku" će, između ostalih, nazočiti i predstavnici izvršne i zakonodavne vlasti općine Travnik, Županije Središnja Bosna, Federacije BiH i BiH. /o.t./

 

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa