.

[FOTO] KUD “Borac” Travnik organizirao Božićno-novogodišnji koncert

22 Prosinac 2015

20.12.2015. godine u Centru za kulturu općine Travnik održan je Božićno-novogodišnji koncert kojeg je i ove godine organizirao KUD Borac Travnik. 

Na koncertu su nastupile i „Lašvanske dive“ Hrvatskog kuturnog centra Nova Bila čijim radom i angažmanima se posebno ponosimo jer je ovo najmlađa sekcija HKC-a Nova Bila, a već bilježi veliki broj nastupa i zavidan repertoar.
Na koncertu je nastupio veliki broj kulturno-umjetničkih društava kao što su KUD Stari Hrast 2000 Novi Travnik, Izvorno folklorno društvo  Potkraj –Turbe, Izvorno folklorno društvo Paklarevo, Plesni klub Romantik Travnik, Vokalni sastav „Lampoši“ i vokalni sastav KUD Stari Hrast Novi Travnik.
Koncert je privukao veliki broj ljudi koje je pozdravio načelnik opčine Travnik gospodin Admir Hadžiemrić, predsjedavajući Općinskog vijeća gospodin Niko Grganović te jedan od glavnih krivaca organizacije ovog koncerta gospodin Slavko Lovrić. Nakon koncerta upriličen je lijep domjenak na kojem je nastavljeno druženje uz čašicu  razgovora i ukusne zalogaje.  Članice vokalnog sastava „Lašvanske dive“ zahvaljuju na ukazanom povjerenju i pozivu da nastupe na koncertu.

travnicki.ba |m.d.

 

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa