.

U srijedu započeo Ljetni kazališni kamp u Brajkovićima i Grahovčićima

03 Kolovoz 2023

Gradsko kazalište mladih Vitez i Udruga mladih “Enter” organiziraju Ljetni kazališni kamp, koji će biti održan na području Travnika, odnosno Brajkovića i Grahovčića, te Viteza. Cilj kampa je kreativno motivirati mlade osobe za umjetnost te im ponuditi znanje i vještine scenske umjetnosti u ograncima scenskog glasa, govora, pokreta i glume.

Najveći dio aktivnosti planiran je u prostoru Osnovne škole “Grahovčići” Travnik, a jedan dio će biti organiziran i na području Brajkovića te u Kazališnoj dvorani Vitez. Riječ je o prelijepom ruralnom području u općini Travnik koji omogućava, uz savladavanje vještina iz scenske umjetnosti, i dodatne sadržaje u domeni sporta, izleta, kreativnog druženja i sl.

U planu je desetodnevni tečaj koji će voditi član Gradskog kazališta mladih Vitez, diplomirani glumac, Marko Mirković. Ovaj projekt je nastao kao želja, ali i potreba prije svega mladih ljudi, povratnika na područje župe Brajkovići, kao i iseljenika koji u tom periodu posjećuju svoja ognjišta. To je potreba mladih osoba da u svojoj sredini pokušaju probuditi svijest, ali i ponuditi dodatni kulturni sadržaj.

Ovim putem se pozivaju sva djeca i mladi od 6 do 25 godina da se prijave i sudjeluju na ovogodišnjem Ljetnom kazališnom kampu. Prvi susret održan je u srijedu, 2.8. 2023. godine u 19,00 sati, u Osnovnoj školi “Grahovčići” Travnik.

Partneri u realizaciji ovoga projekta su MZ Grahovčići i KSU/KSZ Grahovčići.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa