.

U KŠC "Petar Barbarić" Travnik Mila Elegović predstavila knjigu za djecu "Vrabica Hrabrica"

13 Svibanj 2024

Hrvatska glumica, glazbenica i spisateljica Mila Elegović boravila je danas u Katoličkom školskom centru "Petar Barbarić" Travnik gdje je predstavila knjigu za djecu "Vrabica Hrabrica".

Knjiga je predstavljena učenicima osnovne škole, također je posjetila i Privatnu predškolsku ustanovu "o. Ante Gabrić" koja djeluje u sklopu Centra.

Krasnu priču o hrabrosti, pravednosti, suprotstavljanju zlu i zauzimanju za sebe glumica, pjevačica i spisateljica Mila Elegović ispričala je ritmičnim i pamtljivim stihovima. Preobrazba vrabice u Hrabricu i prekrasna Bijela Sova nadahnut će djecu da vjeruju kako za probleme postoje rješenja i kako će nam prijatelji pomoći u nevolji. Ana Despot još je jednom sjajnim ilustracijama pokazala svoj iznimni talent.

" Ljubav prašta kao kiša.
Jedna kap sve zlo utiša.
Najmoćnija sila to je,
obrisat će suze tvoje"

Mila Elegović rođena je u Zagrebu gdje je pohađala osnovnu i srednju školu te diplomirala na Akademiji dramskih umjetnosti. Završila je i školu za klasični balet te muzičku školu. Od 1995. angažirana je u kazalištu Komedija, gdje radi i danas. Stručno se usavršavala u Beču na Hochshule fur Musik und darstellende Kunst te u Londonu na Guilford School of Acting i Royal Academy of Music. Bavi se mjuziklima te svim kazališnim, televizijskim i filmskim formama. Kantautorica je, voditeljica i moderatorica, autorica glazbenog albuma, pjevačica, izdala je 18 vlastitih singlova te je autorica svog glazbenog showa – Mila Show. Glas posuđuje likovima iz mnogih crtića. Govori engleski, francuski i talijanski. Za svoj rad u kazalištu nagrađena je mnogim nagradama. Zašto ptice pjevaju prva je njezina objavljena slikovnica.

Može biti slika sljedećeg: 7 ljudi

 

Može biti slika sljedećeg: sova i tekst "IW 키A슈ㅋ이ㅋ น DodPpa Mila Elegović Vr bica Hrabrica Vra bica B Hrabrica PRO"

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa