.

U organizaciji Kluba žena UBH Prsten, Travničanka Sanja Babić-Đulvat svoj roman ,,Kako me spasio Werther'' uspješno je predstavila i zagrebačkoj publici.

24 Ožujak 2016

U organizaciji Kluba žena UBH Prsten, Travničanka Sanja Babić-Đulvat svoj roman ,,Kako me spasio Werther'' uspješno je predstavila i zagrebačkoj publici. Sanja je promociju počela citirajući velikog njemačkog pisca Goethea: ,,Svaki dan bismo trebali poslušati barem jednu pjesmu, pročitati jednu dobru poemu, vidjeti lijepu sliku te, ako je to moguće, izgovoriti nekoliko smislenih riječi”. Sadržaj romana podijeljen je na šest kraćih poglavlja simboličnih naziva: Tijesto, Samo za odrasle ili tvrd je orah voćka čudnovata, Jezgra, Dvije ljuske oraha, Limunova korica i rende te Agda ili šećer na kraju, a poglavljima prethodi Predgovor s receptom.

 

Sanja je naglasila kako je ovo najkraći, a ujedno i najbolniji i najslađi roman koji je napisala jer je posvećen njenom pokojnom sinu Jošku. Na kraju promocije autorica je zahvalila UBH Prsten što su joj omogućili promociju i ove knjige, izrazivši zadovoljstvo što Udruga istinski živi svoju misiju djelujući kao most između Hrvatske i BosneiHercegovine.

EkipaTravničkog vjesnika Sanji želi još mnogo uspješnih promocija.

© Travnički vjesnik | IV

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa