.

Predavanje dr. Rajovića u Travniku: Svaka generacija učenika slabija od pethodne

20 Rujan 2016

U organizaciji Centra za edukaciju mladih i Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i sporta ŽSB, u Travniku je održana praktična radionica za 50 prosvjetnih radnika, kao i besplatno predavanje za sve zainteresirane u Centru za kulturu Travnik.


Predavanje je održao dr. Ranko Rajović, specijalist interne medicine i neurofiziolog, jedan od najvećih naučnih autoriteta u oblasti odgoja i obrazovanja djece na ovim prostorima.


Doktor Rajović je tvorac NTC sistema učenja, specijaliziranog programa za edukaciju roditelja, odgajatelje i učitelja, koji usvojeno znanje i vještine mogu primjenjivati u svakodnevnim aktivnostima u radu sa djecom. Sustav podrazumijeva učenje utemeljeno na teorijskim osnovama neurologije, neuropsihologije i drugih znanosti, posebno i predstavlja operacionalizaciju teorijskih spoznaja, odnosno efikasan način povezivanja teorije s obrazovnom praksom.


Besplatno predavanje omogućili su: Helen Doron škola u Travniku, Centar za socijalni rad, Centar za mentalno zdravlje i Policijska uprava Travnik. /tntportal.ba/

 

Izvor fotografije: tntportal.ba

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa