.

Dr. Mario Gučanin Gazibarić na proljeće u Središnju Bosnu dovodi kirurge iz cijelog svijeta

14 Studeni 2022

V. kongres kirurga/hirurga FBIH s međunarodnim sudjelovanjem održat će se od 17-19. mart/ožujak 2023, u Vitezu u hotel Central.

U Vitez dolaze eminentni stručnjaci iz oblasti kirurgije iz svih zemalja Regije, ali i stručnjaci iz Engleske i Njemačke, a organizator Kongresa je udruženje kirurga/hirurga FBIH.

“Cilj organizatora Petog kongresa kirurga u Vitezu, jeste razvoj kirurgije u cijeloj BiH, stalna edukacija, te ostvarivanje suradnje s kolegama iz Europskog udruženja kirurga i kolegama iz susjednih zemalja. Sudionici na kongresu imat će priliku usporediti svoje znanje i vještine, razmijeniti iskustva, steći dragocjena poznanstva koja će im pomoći u daljem usavršavanju i napredovanju”, kazao je predsjednik udruženja kirurga FBIH dr.Mario Gučanin Gazibarić, šef kiruškog odjela Hrvatske bolnice dr.fra Mato Nikolić iz Nove Bile.

Riječ je o kongresu na kojemu će sudjelovati preko 200 kirurga iz Bosne i Hercegovine i šire regije. Cilj nam je dovesti ljude koji su vrh medicine i nastaviti sarađivati s njima, te samim tim razvijati kirušku granu medine u BiH, kazao je dr. Gučanin.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa