.

Pusti me svijete biti dijete! U vrtiću ,,otac Ante Gabrić" u Travniku, održana Završna svečanost

08 Lipanj 2024

U petak, 7. lipnja 2024. godine u Auli KŠC "Petar Barbar Barbarić"" Travnik održana je Završna svečanost vrtića ,,otac Ante Gabrić" u Travniku koji djeluje u sklopu Centra.

Privatna predškolska ustanova ,,otac Ante Gabrić" Travnik djeluje od rujna prošle godine, priredba je bila prilika da se djeca predstave roditeljima kroz glazbene i zabavne točke, a djelatnicima da se zahvale roditeljima na suradnji i povjerenju.

Na samom početku priredbe nazočnim se obratio ravnatelj KŠC "Petar Barbarić" Travnik don Željko Marić koji je između ostalog iskazao zadovoljstvo što je Centar pokrenuo predškolsko obrazovanje, zahvalio se roditeljima na povjerenju, kao i djelatnicima na predanom i srčanom radu, pozvao je sve na zajedništvo za ostvarivanje odgojno-obrazovnih ciljeva i zadataka za naše najmlađe u narednom razdoblju. Također se zahvalio i Općini Travnik, odnosno predsjedateljici Općinskog vijeća Travnik Vlatki Lovrinović i Ministarstvu obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i sporta KSB na čelu s ministrom Bojanom Domićem koji od početka podržavaju projekt vrtića u sklopu KŠC "Petar Barbarić" Travnik. 

Priredba je nastavljena zabavnim točkama odgojnih grupa "Pačići" i "Pčelice" koji su svojim nastupima raznježili i nasmijali sve nazočne.

Ni predstavnici Vrtića nisu krili zadovoljstvo.

Završna svečanost bila je prava proslava znanja i prijateljstva! Mališani, od najmlađih, jasličkog uzrasta do budućih školaraca s ponosom su izveli različite točke koje su razvijali kroz igru i učenje. Ovaj događaj nije bio samo prilika da se pokaže napredak i postignuća mališana, već i da se oproste od vrtića i prijatelja sa kojima su dijelili nezaboravne trenutke- izjavila je za Travnički vjesnik Irena Grganović, jedna od učiteljica Vrtića.

Na kraju svečanosti nazočnima se obratila i ravnateljica Vrtića ,,otac Ante Gabrić" Travnik Ivana Strukar koja se zahvalila roditeljima na povjerenju i svojim učiteljicama na predanom radu. Također je uputila posebne zahvale i uručila prigodne poklone suradnicima koji su svojim djelovanjem podigli kvalitetu odgojno-obrazovnog rada u predškolskoj ustanovi, logopedici Katici Gudelj, nastavnici engleskog jezika Ivani Pjanić, te nastavnici glazbene kulture Ivani Janko Stupar.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa