.

Etnički čistač želi postati medijski čistač

15 Prosinac 2016

Refik Lendo, načelnik Novog Travnik, umjesto da se bavi mnogobrojnim s kojima se suočavaju žitelji Novog Travnika, on bavi se marginalnim stvarima. Umjesto da se kao prvi čovjek općine brine o razvoju, otvaranju novih radnih mjesta, poboljšanju poslovne klime i zaustavljanju odlaska mladih, on se bavi internet portalima.

Naime, po njegovom nalogu vijećnici SDA u OV Novi Travnik traže ukidanje portala novitravnik.ba. Ovaj sjeverno-korejski potez opravdavaju željom da se spriječi širenje nacionalizma. Apsurd! Stranka koja tri puta za načelnika općine predloži osobu u čijoj zoni odgovornosti je protjerano više tisuća ljudi, uništeno više stotina kuća i ubijeno više desetina osoba, nema moralno pravo da drži nekome lekcije o nacionalizmu. Njihov šef, odnosno novotravnički načelnik je simbol podjela i nacionalizma u Novom Travniku, tako da ako se žele boriti protiv toga, trebaju krenuti od svojih redova.

Refik Lendo je u više navrata, o čemu je pisao i ovaj portal, imao nacionalističke ispade. Refik Lendo je prije protjerivao ljude s prostora općine Novi Travnik koji mu nisu odgovarali, a sada bi protjerivao medije s prostora općine Novi Travnik koji mu ne odgovaraju. U ratu je, ipak, djelomično uspio, a miru neće. Zaboravlja da danas ipak živimo u 21. stoljeću, te da se njegove želje ne mogu ispunjavati. Općinsko vijeće Novog Travnika nije Lendina „željoteka“. /travnicki.ba/

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa