.

WD-40 parfem: Miris za pravog muškarca!

25 Siječanj 2016
https://www.youtube.com/watch?v=APl0edZ8gI8

Proizvođač jednog od najpoznatijeg spreja kojeg svi muškarci koriste za odmašćivanje, podmazivanje i održavanje svojih mašina i alata prodire na još jedno svjetsko tržište! Tržište parfema! WD40 parfem nakon garaže, podruma i ostave napokon dolazi i u spavaču sobu!

 

Mathias Habich navodno je bio prvi koji je iznio svoju 3D viziju kako bi trebao parfem izgledati

Poznati miris dolazi u dvije boje, jedna mehaničarsko plava, ali i sportski žuta, koji će biti u početku standardna ponuda, a kasnije će se, ovisno o potrebama, miris dalje razvijati.

WD-40 za prave muškarce

Žene i muškarci diljem svijeta doslovce su poludjeli za novim mirisom, koji apsolutno podsjeća na snažnog i sposobnog muškarca. Kroz neko vrijeme, iz WD-a najavljuju i razvoj dezodoransa, ali i kremice! Što kažete, jeste li spremni da mirišite kao pravi muškarac? Ako vas zanima gdje možete naručiti ovaj odličan miris, imajte strpljenja jer smo se bacili na potragu!

A za sve željne više znanja o ovoj “magičnoj” tekućini ostavljamo link na kojem se možete upoznati s cijelom poviješću o WD-40, a za one koji nisu toliko zagrizli na edukaciju tu je Hank Hill i njegovo rješenje za sve probleme (osim onih koji se popravljaju s ljepljivom trakom)…

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa