.

INA i Energopetrol izvukli dobitnika Mercedesa pa nakon mjesec dana otkazali nagradnu igru!

05 Ožujak 2023

Naime, mjesec dana nakon što su ga proglasili pobjednikom, jučer su mu javili kako, ipak neće dobiti svoj osvojeni automobil, ali su mu dali 100 KM utješne nagrade.

Iz INA-e i Energopetrola samo su šturo rekli kako je došlo do “nenamjerne tehničke greške”.

Crna hronika stupila je u kontakt sa dobitnikom nagrade Antom Marićem.

“1. veljače sam primio poziv u kojem su me obavijestili da sam osvojio glavnu nagradu automobil Mercedes Benz 180 CLA Coupe. Na prvu sam mislio da je neka šala u pitanju i da ja nisam dobitnik nagrade igre. Otišao sam na službenu Facebook i web stranicu INA i Energopetrol i tamo vidio kako sam ipak ja sretni dobitnik i onda je krenulo slavlje”, govori Marić.

Dalje navodi kako su mu se javili iz MITA Group iz koje su rekli kako imaju sve snimljeno i kako je sve po pravilima.

“Razgovarao sam sa djevojkom iz MITA-e koja me je izvukla i koja me je obavijestila da sam dobitnik nagradne igre. Kada sam je pitao da li sam ja 100 % dobitnik nagrade, rekla mi je da jesam, da me je ona osobno izvukla, da ona ima sve snimljeno i da je izvlačenje proteklo po pravilima”, govori razočarani Marić kojem nije jasno kako su mu za mjesec rekli kako nagradna igra nije po pravilima i da je došlo do “tehničke greške”.

U međuvremenu su mu rekli da ode u policijsku postaju, da spremi papire za probne tablice.

“Pet dana nakon što su mi javili da sam dobitnik nagradne igre, rekli su mi da odem u policijsku postaju i vidim što mi je sve potrebno za probne tablice. Poslali su mi sve papire od vozila i to sam sve završio. I tu je sve stalo. Od tog dana mi se više nitko nije javljao, prebacivali su jedni na druge, iz agencije mi govorili da mi se oni iz INA-e moraju javiti”, govori Marić koji nam kao dokaz šalje i papire od osvojenog vozila.

Mjesec dana od “natjecanje je regularno” do “došlo je do tehničke greške i natjecanje je neregularno”

“Nakon nešto manje od mjesec dana mi se javljaju i počinju govoriti kako će naša sljedeća komunikacija preći putem e-maila. Tada mi govore da je došlo do neke tehničke greške. Ja ne znam kako je moguće da su mi prvo rekli da je sve regularno, a onda nakon 20 dana javljaju kao nije regularno. Što se promijenilo u međuvremenu? Ja imam dokaze u kojem su mi rekli da je sve regularno i da imaju snimke, imam papire od vozila, službeno su me objavili kao pobjednika, a na kraju ništa. Ja i moja obitelj smo pretrpjeli veliki šok i morali smo angažirati odvjetnika. Ja imam broj šasije vozila i zanima me tko će na kraju dobiti vozilo”, kaže za kraj Ante Marić i poručuje kako će pravdu potražiti preko suda – piše portal Crna Hronika.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa