.

JAVNI POZIV za upis polaznika na “Program osposobljavanja za obavljanje poslova njegovatelja/ica starih osoba” u Travniku

19 Siječanj 2016

Temeljem Rješenja broj 03-38-131-2/14 Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa KSB

Ustanova za obrazovanje odraslih „Socijalno – edukativni centar“ p.j. Travnik raspisuje

 

 JAVNI POZIV

za upis polaznika na

“Program osposobljavanja za obavljanje poslova njegovatelja/ica starih osoba”

 

U Program osposobljavanja za obavljanje poslova njegovatelja/ica starih osoba (Program), može se upisati osoba koja ima završenu osnovnu školu, 18 godina starosti i liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova njegovatelja/ice. Osoba mora biti psihički stabilna (rad s bolesnima, nemoćnima, umirućima, izloženost emocionalnom stresu) i dobre psihofizičke kondicije (podizanje, nošenje, premještanje bolesnika/štićenika).

Program traje ukupno 500 sati (kombinacija teorije, vježbi i prakse) i provodit će se u Travniku. U slučaju upisa većeg broja kandidata SEC zadržava pravo za obavljanje dodatnih razgovora s potencijalnim polaznicima. Nakon što polaznik uspješno položi ispit provjere znanja, izdaje mu se Uvjerenje o osposobljavanju s pravom upisa u radnu knjižicu.

Cijena obuke (uključujući literaturu i svu potrebnu opremu za nastavu i praksu):  iznosi 1.300,00 KM s mogućnošću plaćanja na rate. Pravo na sniženje cijene obuke kroz stipendiranje polaznika ima određen broj osoba koje ispunjavaju sljedeće kriterije: dugoročno nezaposleni (dokument sa Zavoda za zapošljavanje) i volonteri u radu sa starim i nemoćnim osobama (potvrda od Ustanove o broju godina volontiranja) i/ili  nezaposleni roditelji s dvoje ili više djece.

 

 PRIJAVI SE  

Prijaviti se možete odmah putem online formulata ili osobno svakim radnim danom od 08.00 do 15.00 sati na adresi:

„Socijalno – edukativni centar“ p.j. Travnik

Lukačka 3 – 72270 Travnik

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Tel.: 063 885-730

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa