.

Poziv za inovativne poslovne ideje otvoren do 21. rujna, poticaji do 10.000 KM po aplikantu

17 Rujan 2018

Regionalna razvojna agencija za regiju Centralna BiH sa svojim partnerima na projektu „Trik za nove mogućnosti u zapošljavanju i poduzetništvu“, obavještava sve zainteresirane da je drugi Javni poziv za apliciranje za mjesto u Inkubatoru Centra za edukaciju mladih u Travniku „Bee Zone“ otvoren do 21. rujna.

Naime, implementatori projekta pozivaju sve mlade ljude od 18-35 godina koji imaju inovativne poslovne ideje s potencijalom rasta i stvaranja novih radnih mjesta, da apliciraju na Javni poziv i tako ostvare niz pogodnosti uključujući i bespovratna sredstva u vrijednosti do 10.000 KM.

Osim mjesta u Inkubatoru „BeeZone“ i financijske pomoći, svim odabranim korisnicima će biti pružena i stručna, kao i mentorska pomoć prilikom realizacije poslovne ideje, s tim da ista treba biti realizirana na području općine Travnik.

Projekt se implementira u okviru krovnog projekta „Podrška lokalnim partnerstvima za zapošljavanje u Bosni i Hercegovini“, kojeg financira EU, a provodi Međunarodna organizacija rada (ILO).

Vodeći partner u projektu je Regionalna razvojna agencija za regiju Centralna BiH – REZ, a partneri su: Općina Travnik, Centar za edukaciju mladih – CEM, Sveučilište/Univerzitet “Vitez” u Travniku, Služba za zapošljavanje SBK/KSB, GS tmt d.o.o. Travnik i NOBIL d.o.o. Nova Bila.

JAVNI POZIV i APLIKACIJSKI OBRAZAC u cjelosti možete preuzeti na:
www.rez.ba
www.cem.ba
www.beezone.ba

/tntportal.ba/

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa