.

Zakazana vanredna sjednica Skupštine NK Travnik

16 Prosinac 2015

Pošto je nakon dvije godine provedene na čelu NK Travnik predsjednik Nihad Selimović odlučio otići, rukovodstvo Skupštine kluba zakazalo je vanrednu sjednicu koja će se održati 22. prosinca. Mada se očekivala redovna, zakazana je vanredna sjednica što je pojasnio.
- Upravni odbor zahtijevao je održavanje vanredne sjednice Skupštine ranije, a redovna godišnja sjednica planirana je za siječanji tada bi i ona trebala biti održana. Obzirom da je u proteklom periodu bilo mnogo dešavanja, te je zbog skraćenja lige ova sezona specifična, uprava je zatražila vanrednu sjednicu za šta vjerovatno ima svoje razloge i mi smo je zakazali prije redovne - kazao je predsjednik Skupštine Jasmin Hrnjić.

Pored izvješća o radu u proteklom periodu na dnevnom redu nalazi se i izbor novog Upravnog odbora. Nedavno najavljena neopoziva ostavka predsjednika Selimovića izazvala je mnogo polemika, a hoće li je Skupština prihvatiti ostaje da se vidi.


- Još nisam zvanično obavio razgovor sa predsjednikom Selimovićem, što ću učiniti prije vanredne sjednice Skupštine i saznati njegov konačan stav. Tek tada ćemo imati jasno sliku o situaciji u klubu i planirati dalje korake. Pred nama je težak period konsolidacije nastalog stanja, ali vjerujem da ćemo svi zajedno iznaći najbolje rješenje za klub - rekao je Hrnjić.

Skupštinu pored predsjednika Hrnjića čine:   dopredsjednik Tihomir Kramer i delegati Muhamed Terzić, Amra Tuzović, Sanela Kablar, Ibrahim Kahvedžić, Mirsad Ibrišimbegović, Miodrag Tešić, Adnan Beganović, Alen Isić, Velimir Dolić, Slavko Lovrić, Marko Vujinović, Maid Omerović, Admir Smajić, Osmo Bajrić, Ismet Bašinac, Dženan Kos i Kenan Kavazović. /avaz.ba/

 

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa