.

Poraz reprezentacije BiH u Crnoj Goroj

05 Siječanj 2016

U prijateljskoj utakmici rukomentna reprezentacija BiH je izgubila od Crne Gore rezultatom 30:26. Utakmica se igrala u Baru, Crna Gora.

 

Rezultat nakon 30 minuta igre bio je 15:14 za Crnogorce. U domaćem timu najefikasniji su bili Borozan i Vujović sa po sedam golova, dok je u bh. ekipi Burić postigao pet golova, dok je Prce završio meč sa četiri gola.

Obje selekcije večerašnji prijateljski meč iskoristile su kako bi što uigranije započele obaveze koje im predstoje tijekom siječnja.

Crna Gora će 10. i 11. siječnja odigrati dva prijateljska meča sa selekcijom Makedonije, koji će biti posljednja provjera pred Europsko prvenstvo u Poljskoj, koje počinje 16. siječnja.

S druge strane, selekcija BiH igraće kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2017. godine u Francuskoj. U periodu od 6. do 13. siječnja, najbolji bh. rukometaši će odigrati četiri susreta. Prva utakmica protiv selekcije Kosova igrat će se već u srijedu, 6. siječnja u Đakovici, a revanš je na programu za tri dana u Tuzli.

Izabranici selektora Dragana Markovića kvalifikacije završavaju revanš susretima sa Slovačkom 13. siječnja u Hlohovecu i Litvanijom 17. siječnja u Tuzli.

Nakon dva meča u prvom dijelu kvalifikacija, igranim početkom novembra, reprezentacija BiH dijeli prvo mjesto u Prvoj grupi s Litvom sa osvojena tri boda, treća je Slovačka sa dva, dok je Kosovo posljednje bez bodova.

Crna Gore - BiH 30:26 (15:14)

Crna Gora: Lazović, Liovina 4, Mijatović, Mijušilović, Ristanović, Ševaljević 3, Melić 2, Leković, Vujačić, Grbović 5, Kanilaraš, Vujović 7, Čavor, Anđelić, Milašević, Petričević 1, Borozan 7, Radović 1

Bosna i Hercegovina: Ovčina 1, Perić 2, Tarabochia 3, S. Burić 5, Bečić 2, Panić 2, Savić 1, Terzić 1, Karačić, Prce 4, Malinović 2, Milas 1, Zulfić, Hadžiomerović 2, Halilković, B. Burić, Blažević

 

/scsport.ba/

 

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa