.

Izvršena prozivka u NK Travnik

17 Siječanj 2016

Danas je na stadionu Pirota novi trener Darko Vojvodić izvršio prozivku vezira pred početak priprema, pa je prvom treningu prisustvovalo dvadeset nogometaša. Prije prozivke rukovodstvo kluba na čelu sa predsjednikom Asimom Fazlićem održalo je sastanak te stiglo na prozivku.

 


U njihovom društvu bio je novi šef struke Vojvodić kojeg su po dolasku na stadion srdačno pozdravili navijači.

Sjenu na početak priprema bacio je nekorektan potez operativaca kluba prema predstavnicima medija koje su poslali da čekaju čitav sat na fotografiranje i izjave iz ekipe. Revoltirani novinari napustili su Pirotu ne želeći da čekaju, a predsjednik Fazlić im je poslije uputio izvinjenje i istakao da nije znao za ovaj događaj.

- Ja sam prije sastanka dao upute operativcima da se medijima na početku omogući neometano obavljanje posla i nisam znao da to nije ispoštovano. To ćemo energično promijeniti i omogućiti svim medijima da ubuduće bez problema prate dešavanja u klubu. Što se tiče plana priprema još ne znamo točno kako će se one odvijati, a za sada će se raditi na terenima u gradu, rekao je Fazlić.

Tako su se treneru Vojvodiću na prozivku javili Simbad Terzić, Sanel Kovač, Irhan Smajić, Muharem Čivić, Irfan Jašarević, Ajdin Nuhić, Amel Čurić, Dženan Zajmović, Nijaz Fazlić, Dženan Durak, Hrustan Kadrić, Harun Strika, Hasib Peco, Selmin Đogić, Neven Vujica i Nermin Varupa iz prošle sezone, te još nekoliko mogućih pojačanja koja će proći provjeru. U stručnom stožeru pored Vojvodića raditi će treneri Miodrag Tešić i Selver Lihovac. /avaz.ba/

 

 

Izvor fotografija: avaz.ba

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa