.

Sve je spremno za 16. festival alternativne glazbe “Kupres Play”

11 Kolovoz 2018

Pod pokroviteljstvom Šumsko gospodarskog društva Hercegbosanske šume d.o.o Kupres i Vlade Hercegbosanske županije na planini Stožer, 16. i 17. kolovoza u Snowparku Kupres održat će se festival alternativne glazbe humanitarnog karaktera Kupres Play.

 
Uz more dobre glazbe planirano je i dosta drugog sadržaja kroz ta dva dana festivala gdje posjetitelje očekuje panoramski uspon ski-liftom, let paragliderom u tandemu, roštiljada i puno kupreške prirode, najavili su organizatori.

Prvi dan festivala, Cover day, počet će okupljanjem paraglidera iz BiH i regije, a otvaranje festivala slijetanjem paraglidinga na parcelu gdje se održava festival, bit će upriličeno u 19 sati.

Nakon toga uslijedit će glazbeni program gdje će nastupiti bend Mona i Profiteri, Band La Grange te Obrada Metalla, a istu večer posjetitelji će moći poslušati i nastup DJ Man Fridayja iz Londona.

Drugi dan festivala, odnosno ReCover day počinje u podne na chill stageu na vrhu planine gdje će se posjetitelji prevoziti ski-liftom.

Isti dan rezerviran je za relax jazz, reggae, ‘Roštiljadu na vrhu svijeta’ te za Sajam rukotvorina i ekoloških proizvoda, koji će se održati na platou ski-staze, a istodobno će se, kroz program Academy Art koji je nastao u suradnji s Likovnom akademijom Široki Brijeg, održavati radionice i art-programi za djecu i odrasle.

U središnjem dijelu drugog dana programa na glavnom stageu koncert će održati Brule i Hodočasnici, Billie Joan, bend Merrow i Kidney Stones, a nakon njih uslijedit će veliki koncert TBF-a nakon kojeg će na electro stageu nastupiti Ivan Šljivić aka. Spectrum te Ivan Mikić.

Inače, ovo će biti 16. po redu Kupres Play, a pokrenula ga je skupina mladih entuzijasta nezadovoljna okruženjem i nedostatkom kulturne ponude.

 

/fena/

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa