.

Edin Gačić se tijekom bijega najvjerojatnije krio u napuštenim vikendicama ili štali

12 Veljača 2019

Serijskog ubojicu Edina Gačića u utorak u poslijepodnevnim satima likvidirali su pripadnici MUP-a KS u mjestu Košćan nadomak Hadžića.

U ovom naselju trenutno se nalaze brojne policijske patrole, a došlo je i do okupljanja građana koji osjećaju veliko olakšanje zbog završetka kompletne sage.

Također prisutno je nekoliko vozila Hitne pomoći kako bi osigurali adekvatan prijevoz povrijeđenog policajca. Službenici FUP-a i MUP-a KS osiguravaju teren i rade na poduzimaju istražnih radnji kako bi otkrili gdje se skrivao i kako se kretao Edin Gačić.

Prema nezvaničnim informacijama, ovaj četverostruki ubojica se skrivao u brdovitom dijelu između Lepenice i Suhodola, a pravio je sklonište od drveća i granja gdje je najvjerojatnije spavao. Edin Gačić se također mogao skrivati u nekoliko napuštenih vikendica i jednoj štali koje se nalaze u blizini.

S obzirom na to da je pao mrak i da uviđaj još uvijek nije završen, upitno je hoće li tijelo ubijenog moći biti odvezeno tijekom večeri. Pošto je teren gdje je ubijen Edin Gačić nepristupačan i do tog dijela se može doći isključivo pješke, te je tek maločas osigurano prevoženje povrijeđenog policajaca.

Prema informacijama s terena policija je imala trag Edina Gačića još prije dva dana i to zato što je Edin Gačić najvjerojatnije silazio do rijeke Lepenice kako bi se osvježio i prao, pri čemu je ostavio tragove. Međutim, snijeg je zameo tragove tako da je provođenje istrage bilo otežano.

/novum.ba/

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa