.

Bajramska čestitka kardinala Puljića

31 Srpanj 2020

Povodom Kurban bajrama, koji se slavi 31. srpnja, vrhbosanski nadbiskup metropolit kardinal Vinko Puljić uputio je čestitke reis ul ulemi Islamske zajednice u BiH Huseinu Kavazoviću i svim muslimanima.

“Vama i Vašim suradnicima, ali i svim muslimanima u domovini i svijetu upućujem iskrene čestitke povodom Kurban bajrama. Svjesni izazova vremena u kojemu živimo, kao i okolnosti uzrokovanih pandemijom koronavirusa koja je našim sugrađanima, ali i brojnim muslimanima diljem svijeta onemogućila odlazak na hadž, molimo Svevišnjeg i Jedinog Boga, stvoritelja svih ljudi, da izlije svoju milost na svoja stvorenja kako bi ona živjela u međusobnoj slozi, poštovanju te istinskom ljudskom bratstvu.

Po žrtvi koju je prinio zajednički praotac naše vjere Abraham (Ibrahim) neka nam milosrdni Bog udijeli obilje svojih darova kako bi se u našoj domovini izgrađivalo međusobno povjerenje, rasla nada u bolju i pravedniju budućnost te širila međusobna ljubav i poštovanje među svim ljudima dobre volje.

S tim željama i iščekivanju prestanka pandemije koronavirusa kako bi se vjernici neometano mogli okupljati u svojim bogomoljama i slaviti Boga, srdačno Vas pozdravljam”, navodi se u čestitki kardinala Puljića.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa