.

ŽO HDZ BiH ŽSB: Predaja zahtjeva za članstvo BiH u EU je veliki uspjeh institucija BiH

16 Veljača 2016

Županijski odbor HDZ BiH Županije Središnja Bosna održao je jučer 15. veljače 2016 godine u Vitezu svoju petu redovitu sjednicu.

 

Na sjednici je pored tekuće problematike organizacijskog rada i djelovanja Županijske organizacije HDZ BiH ŽSB razmatrana i aktualna politička situacija, kao i rad izvršne i zakonodavne vlasti u Županiji Središnja Bosna i višim razinama vlast.

Članovi ŽO su upoznati s radom i planiranim aktivnostima svih razina vlasti i dužnosnika u predstojećem razdoblju. Ovom prilikom su prezentirani programi i kriteriji utroška sredstava koji su usvojeni na posljednjoj sjednici Vlade ŽSB vezano za oblasti poticaja gospodarstva, izgradnje infrastrukture, obnove, poticaja poljoprivredi, zaštiti okoliša, potpore kulturi i športu te drugim oblastima života i rada u ŽSB. Također se govorilo o projektima poticaja zapošljavanja koji će biti realizirani putem Zavoda za zapošljavanje u ŽSB. 

Zaključeno je kako je ovo trenutak da ovaj prostor dobije jedan novi pozitivan trend jer se radi o višemilijunskim projektima iz više različitih oblasti života i rada te je s tim ovo prilika za sve .

Županijski odbor HDZ ŽSB je sa zadovoljstvom konstatirao da je predaja zahtjeva za članstvo u EU koju je u ime BiH predao Predsjednik HDZ BiH dr. Dragan Čović šansa za novu i trajnu stabilizaciju odnosa unutar BiH koju ŽO HDZ ŽSB vidi kao članicu euroatlantskih integracija i velike europske obitelji. Županijski odbor HDZ BiH ŽSB ujedno je uputio čestitku svim pojedincima i institucijama koji su radili na ovoj pobjedi europskog puta BiH. /o.t./

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa