.

Veleposlanik Republike Austrije u BiH Martin Pammer posjetio Kiseljak

18 Veljača 2016

Veleposlanik Republike Austrije u BiH NJ.E. Martin Pammer boravio je 18.veljače u posjeti općini Kiseljak gdje je posjetio Srednju školu ‘’Ivan Goran Kovačić i Srednju strukovnu školu Fojnica te razgovarao s ravnateljima Mirjanom Medić i Mirom Rašo.

 

 

NJ.E. Martin Pammer izrazio je zadovoljstvo svojim posjetom općini Kiseljak  te je rekao kako je ugodno iznenađen srednjom školom, uvjetima u kojima rade profesori i učenici gdje ga se najviše dojmila umjetnička škola i radovi učenika .

Veleposlanik Pammer kazao je kako Veleposlanstvo R. Austrije stoji na raspolaganju općini Kiseljak i kako će u budućnosti biti otvorena za svaki vid suradnje .

Načelnik općine Mladen Mišurić – Ramljak izrazio je zadovoljstvo na današnjoj posjeti Veleposlanika i istakao kako se uskoro kreće s obnovom spomenika u parku generala Filopovića poginulim vojnicima austrougarske 1878.godine.

‘’Vjerujem u buduću suradnju obzirom da nas veže i zajednička povijest’’ istaknuo je načelnik općine Kiseljak.

Načelnik Mladen Mišurić – Ramljak je veleposlanika  upoznao sa osnovnim podacima vezanima za općinu Kiseljak, gospodarskom i socijalnom stanju. Tom prilikom načelnik je veleposlaniku uručio knjigu ''Kiseljak u starim razglednicama, fotografijama i arhivskim dokumentima''. /o.t./

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa