.

Dragan Čović sa izaslanstvom posjetio Bugojno

22 Veljača 2016

Izaslanstvo HDZ BiH predvođeno predsjednikom HDZ-a BiH i predsjedateljem Predsjedništva BiH dr. Draganom Čovićem, boravilo je danas u radnom posjetu OO HDZ BiH Bugojno.

 

Visoko izaslanstvo HDZ-a BiH dočekao je predsjednik OO HDZ BiH Bugojno, Igor Vrljić. Uz predsjednika Čovića u izaslanstvu su bile i zamjenica predsjednika HDZ BiH i predsjedateljica Zastupničkog doma PS BiH Borjana Krišto, te Lidija Bradara predsjedateljica Doma naroda Parlamenta FBiH.

Na radnom sastanku održanom u Kristalnoj dvorani općine Bugojno načelnik općine Hasan Ajkunić i predsjedateljica OV Bugojno Greta Kuna upoznali su izaslanstvo HDZ BiH sa gospodarskim i političkim aktivnostima izvršne i zakonodavne vlasti.

Izaslanstvo HDZ BiH posjetilo je župni uredu Sv. Ante Padovanskog tijekom kojeg je župnik fra Zoran Tadić upoznao predsjednika Čovića sa sa brojčanim stanjem župljana, a ravnateljica igraonice „Framice“ s. Mira Bliznac s radom igraonice koja djeluje u sklopu župnog ureda.

U sklopu radnog posjeta održana je radna sjednica OO HDZ BiH Bugojno na kojoj su predsjednik općinskog odbora Igor Vrljić i ostali članovi OO upoznali izaslanstvo HDZ BiH s uvjetima funkcioniranja ove općinske organizacije.

Ocjenivši da je dosadašnji rad OO HDZ BiH Bugojno na zavidnoj razini, unatoč svim problemima i uvjetima rada, dr. Čović je izrazio spremnost za institucionalnu i političku podršku Hrvatima Bugojna. Poseban naglasak stavljen je na pomoć pri rasvjetljavanju sudbina odvedenih i nestalih Hrvata Bugojna.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa