.

Hotel Vitez ide na prodaju

25 Veljača 2016

HETA ASSET RESOLUTION BIH objavila je Zaključak Općinskog suda u Travniku u kojim se oglašava javna prodaja Hotela Vitez na adresi Kralja Tvrtka bb, općina Vitez.

 

 

Zaključkom je određeno da se izvrši prodaja nekretnine izvršenika ukupne površine 3.784,00 m2 koje je u vlasništvu založnog dužnika s udjelom 1/1 a procijenjena vrijednost hotela iznos 5.382,694 KM.

Na javnoj prodaju mogu sudjelovati sva fizička i pravna lica uz uvjet da prije ročišta za prodaju na ime osiguranja položi iznos od 1/10 utvrđene vrijednosti nekretnine, što isti ne može iznositi više od 10.000 KM.

Kupac je dužan položiti cijenu u roku od 30 dana od dana objavljivanja zaključka o prodaji hotela najpovoljnijem ponuđaču, ako kupac u određenom roku ne položi cijenu, sud će rješenjem prodaju tom ponuđaču proglasiti nevažećom i odrediti da je pokretnina prodata drugom po redu ponuđaču koji treba, u roku koji mu odredi sud, deponirati cijenu.

Pozivaju se svi zainteresirani za kupovinu ove nekretnine da pristupe javnoj licitaciji, koja će se održati u srijedu, 30.3.2016. godine u zgradi Općinskog suda Travnik, sudnica broj 20, s početkom u 12:00 sati./vitez.info/

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa