.

Županijsko tužilaštvo Travnik pokrenulo istrage u slučaju pogibije tri radnika

08 Studeni 2018

Županijsko tužilaštvo Travnik pokrenulo je istrage nakon što su se na području Županije Središnja Bosna tijekom jučerašnjeg dana u razmaku od samo 10 minuta dogodile dvije teške nesreće na radu u kojima su život izgubila trojica radnika.

Sulejman Topić (23) iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja i Dževad Čorbadžić (46) iz Bijelog Polja kod Mostara, radnici mostarske firme “Izgradnja Tojaga”, poginuli su jučer u Gornjem Vakufu/ Uskoplju prilikom izvođenja radova na rekonstrukciji kanalizacije na glavnoj gradskoj ulice, kada se na njih obrušila zemlja.

Samo desetak minuta kasnije, na gradilištu u Vitezu se dogodila nesreća u kojoj je poginuo 40-godišnji Ivo Kozina iz Novog Travnika.

Kozina je radio na postavljanju fasade na tržnom centru “FIS” u Vitezu kada je pao sa skele s visine od oko šest metara. On je odmah nakon nesreće prevezen u bolnicu u fra Mato Nikolić u Novoj Biloj, gdje je uslijed teških povreda, preminuo.

Oba slučaja prijavljena su Županijskom tužilaštvu Travnik koje je naredilo obdukciju tijela stradalih i pokrenulo istrage.

izvor

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa