.

MUP ŽSB: U jučerašnjoj prometnoj nesreći teško ozlijeđen Travničanin

18 Veljača 2019

Prema informacijama za javnost Ministarstva unutarnjih poslova ŽSB tijekom proteklog vikenda na području županije prijavljena su 2 krivična djela.

Dana 15.02.2019.godine u ulici 14. Septembar, općina Donji Vakuf policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a u suradnji s policijskim službenicima PS Donji Vakuf, izvršili su kontrolu i pregled osobe E.D. rođen 1996.godine iz Donjeg Vakufa. Tom prilikom, kod istog je pronađena određena količina materije za koju se sumnja da je opojna droga Speed.

U suradnji s nadležnim kantonalnim tužilaštvom, protiv osumnjičenog se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

JAVNI RED I MIR

Evidentirano je 9 slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

SIGURNOST PROMETA

Evidentirano je 18 prometnih nezgoda u kojima su 2 osobe zadobile teže, a 4 osobe lakše tjelesne povrede.

Dana 17.02.2019. godine oko 11,45 sati dogodila se prometna nezgoda na lokalnom putu u mjestu Kruščica, općina Vitez, u kojoj su sudjelovali:

Putničko vozilo marke VW Golf, registarskih oznaka O34 J 688, kojim je upravljao A.F. rođen 1998.godine iz Viteza i Putničko vozilo marke Opel Astra, registarskih oznaka E32 J 123, kojim je upravljao D.K. rođen 1988.godine iz Viteza..

Teže tjelesne povrede u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobio je suvozač u vozilu marke VW Golf, M.S. rođen 2000.godine iz Travnika, dok su vozači obadva vozila zadobili lakše tjelesne povrede.

Uviđajne radnje na licu mjesta izvršili su policijski službenici PS Vitez.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 554 prekršajna naloga, a mobilnim i fiksnim radarima evidentirano je ukupno 219 prekršaja prekoračenjem dozvoljene brzine.

Iz prometa je zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključen 31 vozač, od kojih je 8 vozača lišeno slobode i zadržano u policijskim stanicama do otriježnjena zbog prisustva alkohola u organizmu preko 1,5 promila.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa