.

Bojan Domić, ministar u Vladi ŽSB svim vjernicima uputio Uskrsnu čestitku

11 Travanj 2020

Ministar u Vladi ŽSB i predsjednik OO HDZ BiH Travnik Bojan Domić povodom Uskrsa uputio je čestitku svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti.

"Blagdan Uskrsa, najvećeg kršćanskog blagdana dočekujemo u izazovnom vremenu, s kojim se suočava cjelokupna svjetska populacija. Usprkos velikim izazovima s kojima se suočavamo, odgovor postoji, a on se zove Isus Krist. Ovo je prilika da svatko od nas, u miru, tišini i krugu naših najbližih iskreno promisli koliko smo zaista blizu Bogu. Prilika je to da priznamo sebi greške koje smo činili, ali i donesemo odluku kako ćemo svakodnevno nastojati i biti iskreniji, plemenitiji, hrabriji i bolji ljudi. Dopustimo da u naša srca uđe Isus Krist, njegova dobrota i poniznost. Želim da nam Isus bude snaga i nadahnuće za pobjedu pošasti koja traje na zemlji. Neka nam uskrsli Krist vrati vjeru da je njegova ljubav najveća i da pobjeđuje zlo.

Za nas katolike blagdan Uskrsa predstavlja i dan kada slavimo pobjedu života, pobjedu ljubavi i pobjedu vjere. Neka nam i ovaj Uskrs svima podari dobro zdravlje, puno ljubavi i najviše vjere. Provedimo Uskrs u krugu naših obitelji, uz obilje radosti, ali i molitve, kako za naše najbliže, tako i za sve one koji su u najvećoj potrebi.

Sretan i blagoslovljen Uskrs!", stoji u čestitki ministra Bojana Domića.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa