.

Mlada slikarica prostor stare škole pretvorila u ArTELJE

29 Listopad 2020

Da se prostor stare seoske škole može pretvoriti u savršen umjetnički ambijent dokazuje mlada akademska slikarica Anđela Banović.

Danas je održan i drugi susret Škole crtanja i slikanja za djecu i mlade u Rankovićima. Radionice su organizirane prema starosnoj dobi i likovnom umijeću, a sudeći prema broju prijavljenih zainteresiranosti ne manjka. Program se sastoji od vježbi crtanja i slikanja, teorije likovne forme i tehnike slikarstva.

Nakon dugo promišljanja odlučila sam pokrenuti ovaj projekt. Svi polaznici zaista imaju izražen osjećaj za boju i odmah mi je bila uočljiva njihova kreativnost. To dokazuje da se djeca pored plesa, sporta i glazbe imaju potrebu izraziti i na ovaj način“, kaže Anđela.

U ovom prostoru djeca mogu vidjeti Anđeline portrete, skulpture, a svojim radovima uskoro će i sami dodatno ukrašavati ambijent.

Nakon studija dugo sam razmišljala kako se angažirati i doprinijeti kulturi ovog kraja, a rad s djecom me posebno ispunjava pa je ovo bio neki logičan slijed“, ističe Anđela.

Svi zainteresirani dodatne informacije mogu dobiti na Facebook stranici: ArTELJE ili na broj mobitela: 063/655-401

 

Ivan Volić

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa