.

Tradicionalni Božićno-novogodišnji prijam dužnosnika ŽO HDZ BiH ŽSB

29 Prosinac 2015

Sinoć je upriličen tradicionalni Božićno-novogodišnji susret dužnosnika HDZ-a BiH iz Županije Središnja Bosna, zajedno s predstavnicima drugih političkih stranaka, predstavnicima Udruga proisteklih iz domovinskog rata, predstavnicima katoličke crkve i gospodarstvenicima.

 

Predsjednik Županijskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Županije Središnja Bosna i ministar zdravstva i socijalne politike u Vladi ŽSB, Nikola Grubešić, predsjedatelj Sabora ŽSB Josip Kvasina i ministri u Vladi SBŽ imenovani od strane HDZ-a BiH, Katica Čerkez, Feliks Vidović, Zoran Marković, Jozo Budeš, sinoć su, 28. prosinca 2015. godine, u kongresnoj dvorani hotela "Central" u Franšiznom centru BiH u Vitezu, upriličili već tradicionalni Božićno-novogodišnji susret dužnosnika HDZ-a BiH iz Županije Središnja Bosna, zajedno s predstavnicima drugih političkih stranaka, predstavnicima Udruga proisteklih iz domovinskog rata, predstavnicima katoličke crkve i gospodarstvenicima.

Poziv dužnosnika HDZ-a BiH u ŽSB na već tradicionalno zajedničko slavlje Božića kao blagdana ljubavi, mira, međusobnog uvađanja i poštivanja odazvalo se mnoštvo uzvanica. Među ostalima, na prijemu je bio i Marinko Čavara, predsjednik FBiH i dopredsjednik HDZ-a BiH, Ivan Del Vechio, veleposlanik RH u BiH, Marina Pendeš, ministrica obrane BiH, Nikola Lovrinović, predsjednik kluba zastupnika HDZ/HNS-a BiH u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BIH i član Predsjedništva HDZ-a BiH. Na prijamu su bili i dužnosnici, odnosno čelnici stranaka s kojima HDZ BiH ima partnerske odnose u vlasti ŽSB. Među ostalim i Asim Mekić, predsjednik ŽO SDA ŽSB i Tahir Lendo, predsjednik Vlade ŽSB.

Već tradicionalno, na prijamu su bili i brojni predstavnici Udruga proisteklih iz Domovinskog rata, gospodarstvenici, predstavnici vjerskog i kulturnog života kao i predstavnici medija iz ŽSB.

Da potpora mladim i obrazovanim nije samo deklarativna, u HDZ BiH ŽSB dokazali su i ove godine podijelivši novčane potpore za 22-oje darovitih studenata. Potpore su dobila po dva studenta iz 11 općina ŽSB u kojima djeluje HDZ BiH. /o.t./

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa