.

Osigurana sredstva za rekonstrukciju krova sportske dvorane u Novom Travniku

04 Studeni 2021

Općina Novi Travnik započela je s implementacijom projekta “Sanacija i rekonstrukcija vanjske ovojnice – ravnog krova Sportske dvorane”, prenosi Drukčiji radio.

U prostorijama JP ORŠK d.o.o. u Novom Travniku održan je sastanak kojemu su nazočili načelnik općine Stjepan Dujo sa suradnicima, predstavnici poduzeća koje je u postupku javne nabave radova odabrano kao izvođač – SIGMA SK d.o.o. Zenica i predstavnik poduzeća MPV d.o.o. koje će vršiti stručno-tehnički nadzor nad izvođenjem radova.

Ugovor o izvođenju prve faze radova sanacije i rekonstrukcije ravnog krova sportske dvorane je ukupne vrijednosti 326.664,00 KM, a ugovor su potpisali načelnik Općine Novi Travnik i direktor poduzeća SIGMA SK d.o.o. Slobodan Komosar.

„U Proračunu je osigurano 200.000 KM. Dodatnih 50.000 Općina je osigurala preko Federalnog ministarstva prostornog uređenja te još 100 000 putem javnog poziva Vlade FBIH. Tako da smo za prvu fazu osigurali sredstva a narednu, drugu fazu ćemo svakako planirati Proračunom za narednu godinu”, kazao je načelnik Dujo.

Izvođač će u narednim danima kompletirati dinamički plan projekta i elaborat o uvjetima za izvođenje radova, a ukupna vrijednost projekta iznosi 524.696,29 KM što bi značilo da vrijednost druge faze projekta iznosi 198.032 KM.

Radovima ove faze obuhvaćeni su pripremni radovi i radovi demontaže, tesarski radovi,izolacijski radovi, limarski, zamjena svjetlosnih kupola, zamjena slivnika i vertikala, te ostali
radovi.

S poduzećem MPV d.o.o. potpisan je ugovor o pružanju usluge stručno-tehničkog nadzora nad izvođenjem radova.

Rok za izvođenje ugovorenih radova je 60 radnih dana od dana uvođenja u posao. Izvođač će u narednim danima kompletirati dinamički plan projekta i elaborat o uvjetima za izvođenje radova, a ukupna vrijednost projekta iznosi 524.696,29 KM što bi značilo da vrijednost druge faze projekta iznosi 198.032 KM.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa