.

Talijani tješe Hrvate: Ispali ste na Euru, ali imate novu zvijezdu

26 Lipanj 2016

Hrvatska reprezentacija izgubila je ključnu utakmicu protiv Portugala na Europskom prvenstvu, no nije sve izgubljeno, smatraju talijanski mediji, najveći dobitak kockastih u Francuskoj jest - Marko Pjaca...

 

Hrvatska je propustila veliku priliku, talentirana generacija još jednom nije ostvarila značajniji rezultat na velikom turniru i ima za čim žaliti, ali igrala je sjajan nogomet, pobijedila aktualnog europskog prvaka pa na koncu nesretno ispala, komentar je La Gazzetta dello Sport na dojam koji su nogometni reprezentativci ostavili u Francuskoj.

Pjaca nije jedini dobitak na Euru, naime talijanski mediji oduševljeni su Milanom Badeljem, njegove igre nisu prošle zapažene ni kod trenera suparničkih klubova, pa Romin trener, Luciano Spaletti, kaže kako ga nitko nije tako zadivio kao veznjak Fiorentine.Možda ga manje poštuju od drugih igrača, ali radi se o fantastičnom veznjaku. On je taj koji kreira, kontrolira i postavlja igru, komentiraju talijanski mediji.Ipak, prva nagrada hrvatske reprezentacije je Marko Pjaca, kojeg bi mnogi u Italiji željeli vidjeti na travnjacima Serie A iduće sezone.Marko Pjaca protiv Španjolske je u kratkom vremenu uspješno sedam puta predriblao suparnika, jasno je da je riječ o novoj zvijezdi Hrvatske. Nitko nije u stanju tako prijeći čovjeka jedan na jedan trenutačno, s 21 godinom na odlasku je iz Dinama, a traže ga valjda svi talijanski klubovi izuzev Juventusa. Slalomi na Euru povećat će mu cijenu i vrlo vjerojatno pogurati i na mapu Stare dame.

Izvor teksta: drukciji.ba

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa