.

Pridružite se klubu navijača hrvatske reprezentacije "Uvijek vjerni" Travnik

26 Svibanj 2016

„Uvijek vjerni“ naziv je službenog Kluba navijača hrvatske nogometne reprezentacije, krovnog hrvatskog nogometnog tijela, koji je osnovan u ožujku 2008. godine u suradnji s Hrvatskim nogometnim savezom. Podružnica Uvijek vjerni Herceg Bosna Travnik osniva se pred samo Europsko nogometno prvenstvo, stoga svi ljubitelji nogometa i "Vatrenih" imaju priliku članstvom ostvariti mnoge pogodnosti i bodroditi Hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

U Klub se mogu učlaniti svi koji na bilo koji način žele pomoći reprezentaciji. Članstvo donosi mnoge pogodnosti za navijača: organiziranje odlazaka na utakmicu gdje postoji interes, organiziranje fan zona, welcome paket, kodirana iskaznica s pinom, popust u web shopu licenciranih navijačkih rekvizita, popust u određenim trgovačkim centrima... i još mnoge druge.

Treba napomenuti da će se ove godine organizirati mini fan zona i u Travniku, točnije u caffe baru "DM", gdje također možete dobiti informacije o učlanjenju u Klub.

Godišnja članarina iznosi 35 KM za nove članove, 30 KM za obnovu članstva ili 140 KM za doživotno članstvo.

Svi zainteresirani za učlanjenje u Klub mogu se javiti Danijelu, povjereniku za Travnik na broj 063 726 028. Prijavu i uplatu možete izvršiti i osobno na bilo kojoj banci ili pošti na račun broj: 154-460-200-316-0563 otvoren kod Intesa Sanpaolo Banka d.d. BiH s napomenom na što se odnosi uplata : novi član, produženje ili doživotna. Nakon uplate javite se povjeriniku radi daljnje procedure.

Inače simbol Kluba su krila, a sam naziv prijevod je latinske fraze Semper fidelis. U Klub se od osnutka do kraja 2011. godine učlanilo više od 17.000 navijača hrvatske nogometne reprezentacije iz cijelog svijeta, koji su nazočni na svim domaćim i gostujućim utakmicama repezentacije. U suradnji s matičnim savezima Klub je organizirano pratio i hrvatske reprezentacije u drugim sportovima na velikim natjecanjima (rukomet, vaterpolo).

Od 2009. godine Klub je ustanovio nagradu "Vatrena krila" kojom se po glasovima navijača nagrađuje najsrčaniji hrvatski reprezentativac u protekloj godini. Aktivnost Kluba možete pratiti i na portalu uvijekvjerni.info

Nije važno živite li u Hrvatskoj ili izvan nje, kojega ste spola ili koliko godina imate - sve vas vodi zajednički cilj, napredak hrvatske reprezentacije i želja za pobjedom!

Navijači Kluba „Uvijek vjerni“ nikad nisu bili vinovnici niti najmanjeg nereda ili incidenta na utakmicama hrvatske nogometne reprezentacije, na što su svi u Klubu posebno ponosni. Također, u Klubu nema mjesta diskriminaciji bilo koje vrste. Navijači hrvatske nogometne reprezentacije ne toleriraju rasnu, vjersku niti nacionalnu diskriminaciju.

Hrvatski nogometni savez poziva vas da i dalje budete vjerni kockastom dresu, a sada vam i pruža mogućnost da uživate u mnoštvu pogodnosti do kojih možete doći članstvom u Klubu navijača hrvatske nogometne reprezentacije.

Hrvatski nogomet najprepoznatljiviji je znak Lijepe naše, a navijači su nas ,na najbolji mogući način predstavili diljem svijeta, na svjetskim i europskim prvenstvima.

Krilatica kojom se u  Klubu navijača „Uvijek vjerni“ vode jest uvijek, ali uvijek navijati za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, nikad, ali nikad protiv nje. Jer kad je bodrenje hrvatske nacionalne vrste u pitanju, kompromisa nema i ne smije biti!

Kroz Klub navijača hrvatske reprezentacije zaživila je dugo stvarana ideja o organiziranom navijanju za nacionalni grb. Nije važno za koji klub navijate, kojoj skupini pripadate, jer s primitkom iskaznice s natpisom "Uvijek vjerni" postajete dio najiskrenije nogometne priče, postajete dio pobjedničke momčadi.

Pozivamo vas da se bez predrasuda pridružite najvatrenijim navijačima i najplemenitijim osjećajima koje gajimo prema sokolovima na terenu. Prava snaga najjače vrste leži u vašem huku s tribina, vjeri i ponosu. Vi navijate za jedanaest, ali i oni za vas. Vi ste vjerni njima, ali i oni vama. Uvijek Vjerni.

Ti si taj - uvijek vjeran!
Zajedno smo i uvijek smo vjerni svetom dresu!

Uvijek Vjerni Herceg Bosna Travnik

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa