.

Na Izbornoj skupštini LD Sokol izabrano novo vodstvo

13 Prosinac 2015

U subotu, 12. prosinca 2015. godine u prostorijama Hrvatskog kulturnog centra Nova Bila s početkom u 16:00 sati održana je redovna izborna skupština Lovačkog društva Sokol iz Nove Bile.

Nakon što su se okupili svi pozvani lovci, dosadašnji predsjednik Dario Sučić obratio se svim prisutnim lovcima prigodnim riječima zahvalivši se na odzivu te iznio Izvješće dosadašnjeg rada Lovačkog društva u proteklih deset godina kako je predsjednik. Nakon što je izneseno i obrazloženo izvješće, svi prisutni dali su svoje mišljenje i prijedloge za unaprijeđenje budućeg rada. Prisutnima se obratio i glavni lovnik Boris Bralić, koji je također iznio svoje izvješće o ostrelu u proteklom periodu te dodaje kako je izrazito važno dodatn educirati sve lovce, posebice pripravnike, kako bi što sigurnije djelovali tijekom lova.


Nakon što se detaljno raspravljalo o iznesenim izvješćima koja su jednoglasno usvojena, uslijedila je izborna skupšina na kojoj se biralo novo vodstvo Društva. Kako je za predsjenika bila samo jedna kandidatura, glasovanje je bilo javno te je za novog predsjednika jednoglasno izabran Žarko Jandrić.


Po završteku Izborne skupštine novoizabrani predsjednik se obratio prisutnima te se zahvalio na potpori te čvrsto vjeruje kako će uvijek nastojati ići korak naprijed. Nakon završetka službenog dijela, uslijedilo je neformalno druženje uz „čašicu razgovora“ koju su za sve prisutne osigurali djelatnici Hrvatskog kulturnog centra Nova Bila proizvedenu na ovogodišnoj manifestaciji Čuvari tradicije. /novabila.info/

 

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa