.

U Hrvatskoj bolnici “Dr. fra Mato Nikolić” pušten u rad novi CT aparat

26 Rujan 2018

Doktor Valjan se na poseban način zahvalio Vladi SBŽ na potpori koju im pruža kroz različite projekte u proteklih nekoliko godina.

U Hrvatskoj bolnici “Dr. fra Mato Nikolić” u Novoj Biloj, pušten je u rad novi CT aparat koji će uvelike podići kvalitetu zdravstvene zaštite u SBK-u, a nabavljen je osiguranim financijskim sredstvima od strane Vlade SBŽ-e.

Danas smo se okupili kako bi obilježili trenutak puštanja u rad novog aparata koji je od velikog značenja za sve pacijente naše Županije. Nažalost kroz proteklu godinu dana bolnica nije nudila ovu vrstu usluge jer je stari aparat bio izvan pogona, rekao je ravnatelj bolnice dr. Velimir Valjan, prenosi Večernji list.

Doktor Valjan se na poseban način zahvalio Vladi SBŽ na potpori koju im pruža kroz različite projekte u proteklih nekoliko godina.

Veliko je zadovoljstvo kada imamo ovakve prilike da osvježimo naše bolnice, domove zdravlja i Javne ustanove. Vlada ih želi učiniti dostupnima te stvoriti uvjete da imaju svu tehnologiju i tehniku koja će pomoći našem korisniku odnosno osiguraniku, pacijentu. Reforme zdravstva ne smiju stati, ulaganja u zdravstvo ne smije stati, nova Vlada treba nastaviti ulagati u tehnologiju, objekte, kadar i zaposlenike, izjavio je Tahir Lendo, premijer Vlade SBŽ.

Ravnatelj bolnice “Dr. fra Mato Nikolić” osvrnuo se i na završetak radova na izgradnji šeste lamele koja je građevinski završena. Polako opremamo te prostore koji su spremni za useljavanje. Tako dobivamo nova 24 kreveta i odjele otorinolaringologije, gastroenterologije i odjel transfuzijske medicine, rekao je za kraj dr. Valjan.

 

/dnevnik.ba/

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa