.

FOTO: U Travniku osvanuli plakati protiv Željka Komšića “Not my president”

17 Listopad 2018

U Travniku su jutros osvanuli plakati protiv novoizabranog hrvatskog člana predsjedništva, Željka Komšića. Na plakatima stoji “Not my president”.

Zahvaljujući mržnji prema Hrvatima u znatnom dijelu bošnjačkog biračkog tijela, Željko Komšić je ponovo okupirao poziciju hrvatskog naroda u Predsjedništvu BiH, iako je njegova potpora među Hrvatima u BiH na razini statističke greške. Cjelokupnu svoju političku karijeru.

Komšić nema podršku Hrvata Travnika, a to jasno pokazuju rezultati proteklih izbora gdje su Hrvati Travnika dali potporu dr. Draganu Čoviću od preko 90 posto, kao i činjenica kako je dr. Dragan Čović najviše glasova u Središnjoj Bosni osvojio upravo u Travniku.

Željko Komšić nikada niti jednom riječju nije spomenuo oko 20 tisuća protjeranih Hrvata iz Travnika od strane njegovih suboraca iz redova Armije BiH. Željko Komšić nikada niti jednom riječju nije spomenuo više tisuća spaljenih, srušenih i opljačkanih domova Hrvata Travnika od strane zločinačkih hordi Armije BiH.

Željko Komšić nikada niti jednom riječju nije spomenuo Miletiće, Bikoše, Brajkoviće i mnoga druga stratišta Hrvata u Travniku. Željko Komšić nikada niti jednom riječju nije spomenuo osam Hrvata povratnika ubijenih nakon rata u Travniku. Za sve navedeno, a i mnogo toga, nitko nikada nije odgovarao.

To Željka Komšića ne zanima. Ne iskazuje nikakav interes ili empatiju. S obzirom na dosadašnje izjave, sigurno je i ponosan na krvavi pir zlotvora i zločinaca iz Armije BiH. Kao što su se njegovi suborci 1993. godine protiv Hrvata služili tenkovima i puškama, sada se isti u 2018. protiv Hrvata služe njime kroz neustavne poteze i izborni inženjering. Kao što je 1993. Željko Komšić vjerojatno bio ponosan na njihova zlodjela nad Hrvatima, tako je i danas sigurno ponosan na preglasavanja, omalovažavanja i ignoriranja političke volje Hrvata. Međutim, kao što ni krvnici 1993. nisu uspjeli napraviti državu BiH i općinu Travnik bez Hrvata, tako ni „građani“ i „patriote“, a u biti bošnjački nacionalisti i fundamentalisti, to neće uspjeti 2018.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa