.

Svečano otvoren put Brankovac - Nova Bila

02 Listopad 2019

Jučer je svečano otvoren jedan hvale vrijedan infrastrukturni projekt u općini Travnik, put Brankovac - Nova Bila.

Ovom događaju je nazočio predsjednik HNS- a dr. Dragan Čović zajedno sa svojim izaslanstvom.

-Nadam se da je ovo samo početak naše pomoći kako bi sva ova područja koja su danas ostala nepovezana normalnom prometnom infrastrukturom, dobiju ovakav sadržaj koji je u ovom malom dijelu danas napravljen. Ovome, ali i svim drugim projektima s viših razina vlasti uvijek ćemo biti potpora, kazao je predsjednik Čović.

Na navedenoj svečanosti otvorenja kojoj je domaćinom bio general HVO-a, saborski zastupnik ŽSB i izaslanik u Domu naroda PFBiH Ilija Nakić između ostaloga je kazano da bi ovo trebao biti put kojim će se Hrvati vraćati svojim kućama, a ne odlaziti od njih.

-Ova cesta je od izuzetnog značaja u ovoj našoj mikrosredini. Trudimo se da živimo na ovom prostoru da ostanemo i opstanemo i ova putna komunikacija sigurno ima veliku dimenziju za sve nas, posebno za mlade ljude, kazao je Nakić.

Također je važno napomenuti kako su ovaj projekt uvelike potpomogli ministar u vladi ŽSB i predsjednik OO HDZ BiH Travnik Bojan Domić, predsjedateljica OV Travnik Vlatka Lovrinović, kao i ostali vijećnici HKZT dajući mu svoju potporu u OV Travnik.

 

/hdz bih travnik/

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa