.

Učenici i djelatnici OŠ “Nova Bila” posjetili Dom za stare osobe “Otac Kristofor”

23 Prosinac 2015

U ponedjeljak, 21. prosinca, učenici i djelatnici Osnovne škole „Nova Bila“  povodom nastupajućeg najradosnijeg katoličkog blagdana Božića, posjetili su Dom za stare osobe „Otac Kristofor“ u Novoj Biloj te razveselili stićenike, priredivši im kratki program i tako im u ove predblagdanske dane podarili ono što oni najbolje znaju: pjesmu i igru.

 

Učenici su pjevali, recitirali, glumili i na taj način razveselili ove drage ljude i unijeli još topline u njihova srca. Učenici predovođeni  ravnateljem škole Dragom Marjanovićem, pedagoginjom Snježanom Petraš, učiteljicom Brankom, nastavnikom Ljubomirom i nastavnicom Draganom, podijelili su štićenicima Doma skromne darove u znak sjećanja na ovaj susret koji je već postao tradicionalan. U ime štićenika i djelatnika Doma zahvalila se ravnateljica Ružica Matošević.

Osnovni cilj ove geste, je prije svega razvijanje empatije školaraca prema ljudima s invaliditetom te osvještavanje šire javnosti kako su navedeni štićenici dio naše zajednice. Cilj je i poticati učenike na prihvaćanje različitosti i jačanje njihove tolerancije, a sve s ciljem integracije osoba s invaliditetom u lokalnu zajednicu.

travnicki.ba | md

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa