.

Kazalište mladih Korifej i ove godine na „Adventu u Travniku“

13 Prosinac 2019

Kazalište mladih Korifej ponovo sudjeluje na „Adventu u Travniku“.

 

Nakon prošlogodišnje predstave, ove godine će sudjelovati sa kratkim spotom o Božiću u Travniku, koje rade zajedno sa portalom adrenalin.ba, novim informativnim, edukativnim i humanitarnim portalom iz travničke općine.

 

Kazalište mladih Korifej osnovala je Anela Križanac, diplomirana dramaturgija, u jesen 2006. godine u Hrvatskom kulturnom centru Nova Bila. Ravnatelj HKC-a Nova Bila ustupio je prostor i resurse za rad ovog kazališta koje danas, nakon 13 godina uspješnog djelovanja, iza sebe ima dvadeset premijera i djeluje kao sekcija HKC-a. Ovo kazalište s godinama je postao kulturni brend grada Travnika i Županije Središnja Bosna.

 

Kazalište ima dječju i odraslu scenu, a voditeljica Anela Križanac u okviru istog djeluje kao redateljica, dramaturgija i glumica. Ujedno, Anela Križanac će biti i voditeljica otvorenja i cijelog programa prvog dana  „Adventa u Travniku“ 19.12.2019. godine. Iz Kazališta mladih Korifej poručuju kako s velikom radošću sudjeluje na „Adventu u Travniku“ i pozivaju i ostale da posjete navedenu manifestaciju.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa