.

Advent u Travniku: Sv. Nikola posjetio i župu Brajkoviće

06 Prosinac 2020

Ove godine zbog epidemiološke situacije "Advent u Travniku" se provodi na drukčiji način od strane Udruge „Klik“ i Udruge „Naše Polje“. Uz online program, jedan od načina je i podjela paketića za blagdan sv. Nikole u adventskom razdoblju.

Nakon jučerašnjeg druženja sv. Nikole u Polju u organizaciji Udruge „Naše Polje“ i Udruge „Klik“ organizirano je prigodno druženje i u župnoj crkvi sv. Petra i Pavla u Brajkovićima. Članovi Gradskog kazališta mladih Vitez prigodnim programom pozvali su sv. Nikolu na oduševljenje najmlađih.

Zbog svoje bogate ali i teške povijesti travnička župa Brajkovići nosi posebno mjesto u srcima mnogih ljudi, upravo osmjesi djece koja su vezani za ovaj prelijepi kraj i njihove običaje donose nadu za opstanak i bolju budućnost.

"Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način pomogli da se unatoč ograničenim uvjetima zbog epidemiološke situacije organiziraju navedeni događaji koji su imali cilj unijeti radost i zajedništvo uoči nadolazećih blagdana.

Posebna zahvala prijateljima iz Gradskom kazališta mladih Vitez na prigodnom programu, kao i Ministarstvu obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i sporta KSB i Federalnom ministarstvu kulture i sporta na prepoznatom projektu" - navode organizatori.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa