.

Javni poziv za učešće u programu obilježavanja Dana općine Travnik - 21.03., u 2022.g.

13 Siječanj 2022

U tijeku su pripreme za obilježavanje Dana općine Travnik, 21.03.2022. godine.

Uvažavajući epidemiološku situaciju programske aktivnosti će biti kreirane na način da se poštuju mjere i naredbe koje su na snazi .

Pozivaju se svi zainteresirani subjekti, čija se organizacija događaja koji predlažu kao aktivnost u sklopu Dana općine, može organizirati na način da se poštuju propisane mjere i Naredbe koje su na snazi, da upute prijedloge za takve aktivnosti i na taj način se uključe u kreiranje prijedloga Programa obilježavanja Dana općine Travnik.

Planirano je da programske aktivnosti traju od 21.03.2022.g. – 10.04.2022.g. Stoga se pozivate, da svojim prijedlozima konkretnih aktivnosti u navedene dane, doprinesete da ovi dani budu dani zajedničke kreativnosti na jedan novi način i u posebnim okolnostima.

Prijedlog treba da sadrži najmanje: kratak sadržaj aktivnosti, lokaciju, vrijeme održavanja, broj sudionika ( vodeći računa o ograničenom broju propisanog naredbama i mogućnosti fizičke distance) kontakt osobu (tel. ili e-mail adresu).

Svi zainteresirani svoje prijedloge za učešće u programu mogu dostaviti do 10. veljače 2022.g. elektronskim putem na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili predajom na protokol općine, sa naznakom "Za učešće u programu obilježavanja Dana općine Travnik 2022.g.“

Prijedlozi pristigli do navedenog roka biti će razmatrani od strane Organizacionog odbora za obilježavanje Dana općine Travnik u cilju definiranja konačnog Programa. Organizacijski odbor zadržava pravo odabira samo onih aktivnosti a koje ocjeni da se mogu organizirati uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera.

Sve informacije vezane za obilježavanje ovogodišnje manifestacije možete pratiti putem oficijelne Facebook stranice "Dani općine Travnik", navode iz Općine Travnik.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa