.

Gostovanjem dr. Adnana Šatrovića večeras održano drugo izdanje Travnik Talks

27 Veljača 2024

Gostovanjem dr. Adnana Šatrovića, direktora JU Bolnica Travnik, večeras smo na sjajan način nastavili Travnik Talks, navode Organizatori.

Kamerna scena Centra za kulturu Travnik bila je istinska pozornica za inspirativnu priču o životu i profesionalnom putu travničkog kirurga, koji svoju karijeru gradi i na međunarodnom planu. U razgovoru s Emelom Burdžović, dr. Šatrović je osvijetlio najljepše i najizazovnije trenutke svoje karijere.

No, večeras nije bilo samo riječi o profesionalnim izazovima. Dr. Šatrović je s ljubavlju podijelio i svoje najveće blago - titule oca i supruga. Njegova priča nije samo o medicinskom uspjehu, već i o važnosti balansiranja između posla i obitelji, o tome kako ljubav i podrška najbližih često predstavljaju ključnu snagu u prevladavanju izazova.

May be an image of 1 person and text

Posebno je i to da su večerašnjem Travnik Talksu prisustvovale i učenice, koje su, prema vlastitom priznanju, odlučile ići istim putem kao i dr. Šatrović - postati vrsni kirurzi.

Hvala svima koji su se pridružili večerašnjem događaju i koji su doprinijeli stvaranju ove posebne atmosfere. Nastavljamo zajedno graditi mostove između uspjeha i životnih vrijednosti - za naše mlade!, stoji u objavi "Travnik Talks" organizatora.

Drugo izdanje Travnik Talks, nastavljaja seriju inspirativnih razgovora s uspješnim sugrađanima. Kao i na prvom događaju, serija razgovora vođena je od strane poznate bh. novinarke, Emela Burdžović, koja je zajedno s prisutnima istraživala profesionalno putovanje dr. Šatrovića, njegove izazove i put koji ga je doveo na čelo jedne od najvažnijih institucija u Travniku.

Travnik Talks organizira Općina Travnik i Komisija za mlade i ravnopravnost spolova, uz partnerstvo JU Centar za kulturu Općine Travnik.

May be an image of one or more people, people studying, television, crowd and text

May be an image of 7 people and text

May be an image of 3 people, television, newsroom, dais and text

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa