.

Božićni koncert u Busovači

27 Prosinac 2015

I ove godine će busovačka publika imati priliku uživati u plesnim koreografijama i prigodnom programu na Napretkovom Božićnom koncertu koji će se održati u utorak 29. prosinca 2015.

 


Već tradicionalno, HKD Napredak, Busovača organizira svoj godišnji koncert u razdoblju između Božića i Nove Godine. Ove godine će se predstaviti tri Napretkove sekcije: folklorna, izvorna pjevačka i mažoretkinje.

Koncert će se održati u utorak 29. prosinca u 19 sati u sportskoj dvorani srednje škole u Busovači. Ovogodišnji program će biti jako zanimljiv i raznovrstan.

Folklorni sastav će ove godine, po prvi put, predstaviti i svoj veteranski sastav koji marljivo vježba već godinu dana. Publika će, također, moći uživati i u plesnim koracima Napretkovih mažoretkinja koje će se predstaviti sa svoje tri starosne skupine, a program će upotpuniti i članovi muške i ženske izvorne pjevačke skupine HKD Napredak Busovača.
Sudeći po svemu, ovo će biti koncert u kojemu će svatko moći pronaći nešto za sebe i uživati u svemu što su organizatori pripremili. Cijena ulaznica je simboličnih 3 KM. Svi zainteresirani, kako Busovljaci tako i ljubitelji plesa i pjesme iz drugih gradova, pozvani su da dođu i uživaju u ovogodišnjem programu. /grad-busovaca.com/

 

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa