.

Uoči Božića dva velika koncerta u Novom Travniku

25 Listopad 2016

U organizaciji Udruge PRONT i Župe Presvetog Trojstva u Novom Travniku će se održati dva velika koncerta.

Adventski koncert pod nazivom “U susret Božiću” održat će se 03. prosinca s početkom u 19 sati u Domu kulture, a Novotravničane će uveseljavati klapa sv. Juraja iz Šibenika.

Klapa “Sveti Juraj” – Hrvatske ratne mornarice osnovana je početkom 2001. godine s ciljem predstavljanja Oružanih snaga RH na Međunarodnom susretu vojski svijeta u Lourdesu i danas djeluje u sklopu Orkestra oružanih snaga Republike Hrvatske. Klapu prvenstveno obilježava koncertna aktivnost i angažiranost na brojnim protokolarnim zadaćama MORH-a, državnih institucija Republike Hrvatske, kulturnih manifestacija, Katoličke crkve u Hrvata,braniteljskih udruga itd.

Drugi “Veliki Božićni koncert” održat će se u Novom Travniku 17.prosinca, kada će pred Novotravničku publiku izići popularne Slavonske lole.

Koncert će se također održati u Domu kulture sa početkom u 19 sati, a prije samog koncerta ispred Doma kulture bit će postavljene “Žive jaslice”, gdje će građani moći da uživaju u blagdanskom raspoloženju uz okuse kuhanog vina i kobasica.

Medijski pokrovitelji oba koncerta su: Portal NoviTravnik.ba, Drukčiji radio, Večernji list, Vitez.info, Travnički.ba, Radio Vitez, Radio Busovača, Kupreški radio, TV Kiss i Kanal 6.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa